Kattis Dockor

Alla inlägg den 3 mars 2017

Av Katti - 3 mars 2017 09:37

Köpte en äldre Steffi Love av en samlarvän och fixade håret på henne. Hon behöver få sig en dos balsam för att lugna det där hemska plasthåret hon har men det är svårt att få det vackert och blankt igen. Hon var tackolov inte jätterufsig när jag fick henne, men lite trassel var det att reda ut, strå för strå. Barnbarnet ville också hjälpa till, med en av alla de borstar som följde med i samma paket men si det fick han inte. Skulle behöva plocka fram nån skrotdocka med lättkammat hår vid de tillfällena så han har nått att sätta kamtänderna i. Nåväl. Steffi. Det är en äldre version, förmodligen en fd sjöjungfru, med tanke på hårlängden och färgen. Har inte haft tid att leta bilder. 

Hon fick en Barbieklänning av ny modell och eftersom hon tillhör en gammal kroppsmodell, är den för liten på henne. Problemet med att de byter kroppsmodell... Det har varit samma typ av kropp i nästan fyrtio år och de kläderna är (till stora delar) oanvändbara på nya dockor - o som här, nya dockkläder går inte (alltid) att använda på äldre modeller. 



 Alltid dessa hårstrån som inte ligger still....! 

Steffi, Curvy och Jamie. Trenne barfotadamer :) 


Curvys klänning är en sprillans ny och lite för liten på henne men funkar som man inte synar den för nära. Men vad sjutton är det där mitt fram? En stor ful rosett. Köpte det här setet för skornas skull - som curvan inte kan ha. Dyra skor. Men hade kunnat vara ännu dyrare....! Sprang in i den nyöppnade leksaksaffären i Narvik för att se vad de hade. Nya klädset - utan priser. Frågade o hon kollade. Det här setet - som jag gav 149(?) för på Ringo, kostade hos dem TVÅHUNDRASJUTTIONIO kronor!! 279?!? VA?!??? Har ni tänkt konka första veckan?? 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards