Kattis Dockor

Alla inlägg under mars 2019

Av Katti - 17 mars 2019 23:14

2019 års W Club-dockor.... De har alla tre sin charm. Var tillome sugen på Vanessa men prislappen känns lite för hög för det jag är intresserad av i hennes set. Däremot blev det både surproppen Lukas Maverick och Poppy Parker. Lukas är verkligen placerad i Integritys surproppskategori i den här versionen. Har dock svårt att motstå Lukas. 


Poppy är i Brasilien i år. Älskar det där svarta håret till hennes bruna ögon. YAY! Ingen grön ögonskugga. Självklart blir det samma besvär att få tag i dockorna i år som förra året. Var ett jävla tjorv då o paketet gick fram o tillbaks till USA flera gånger - o betalade tullavgifter flera gånger. Kan bara hoppas det blir enklare i år. Allt bara för att postnords ombud inte kan läsa in rätt koder... Nästa gång blir det Priority. Blir det iofs ändå med två dockor i lådan. 


 Lukas Maverick - Level of Suspence


Poppy Parker - Bossa Nova Beauty

Av Katti - 12 mars 2019 22:33

För första gången kommer Draco Malfoy som docka i Mattels Pottervärld. Harry behöver sin antagonist från Slytherin House. Kan bara hoppas vi får se hans Head of House i dockform också. Jag hade gärna köpt den Malfoy-figur/docka som Star Ace gjorde.... Den är fantastisk. Kostar en massa gånger mer än Mattels version och de är inte jämförbara på nåt sätt. Dock är jag rätt nöjd över den här versionen Mattel skapat också. Han är rätt lik den trumpna Malfoy som Tom Felton spelar. Beställde Draco och Harry i Quidditch-uniformen så fort de släpptes på tyska Amazon. 


Liksom de tidigare Potter-dockorna är tröjan tryckt o inte mönsterstickad men andra detaljer är bra gjorda. Som hans Nimbus 2002-kvast och de överknähöga stövlarna. Ja, snyggt gjort. Håret kan ha mer att önska i liv men annars tycker jag de fått till det bleka uttrycket Draco ska ha enligt böckerna och en likhet med Tom Felton. En gyllene snitch finns givetvis med i boxen. 


GDJ71 Harry Potter Wizarding World - Quidditch Draco Malfoy, 2018 
Asst. GDK04

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 The Golden Snitch - den gyllene snitchen.

-

~~~~~~~~~~~~~~


-

Av Katti - 9 mars 2019 12:00

Undrar om det ungår någon att Barbie fyller 60 år idag? Radio o teve har varit fullsmäckad av program och inslag om Barbie och hennes historia. Jag köpte en Allers som hade en helsida med bilder på Barbie, Ken, Skipper, Ruth Handler och Aqua som gjorde I'm a Barbie Girl med vidhörande musikvideo. Come on Barbie, Let's Go Party! 


För att fira hennes 60-årsdag satte jag ihop ett collage med ovan nämnda korsord och en av årets dockor, Barbie Fashionistas #104 som är klädd i Barbies signaturfärger. Givetvis den Barbierosa toppen, men också en kjol i svartvitt som första dockan hade i baddräkten. Förvisso inte rutigt... Detta är den "nya" Barbie, ett av Barbies ansikten, Millie Closed Mouth. Millie är ju Barbies nyaste ansikte. Det ansikte som representerar dockan i sig. Barbie själv. Sen finns det uppsjöar av Fashionistas och Barbiedockor med alla möjliga ansikten, men det här är "originalet" av idag, så att säga. 



Har fått länkar till olika lokaltidningar, hört om vänner som blivit intervjuade på ett eller annat sätt och det skulle vara skitkul att få tag i alla artiklar som delats överallt runt landet. Lär vara ett omöjligt uppdrag. TT intervjuade Eva, men var det sänds/bilder skickas är det ingen som vet. En artikel kom i Svenska Dagbladet.  

Cathrine intervjuades av kurren. Den har jag inte läst än pga låsta artiklar. 

Camilla fick ett långt inslag i Dalaradion i fredags. 

I Fisksätra i Stockholm finns en utställning med dockor, där bland andra Camilla ställer ut. BrIAn intervjuades

Pluntan och nån "Barbieexpert" intervjuades i Morgonstudion o vad man än har att säga om Peter Pluntky är det alltid kul att se Barbie i fokus. De lyckades inflika en Ballerina Sindy i bildsviterna och några flygvärdinnor som inte är Barbie på skärmen bakom programledarna. 


En massa tidningar runt landet har artiklar och reportage men många är låsta (exempel): 

Nacka Värmdö-Posten om utställningen. 

DN hade en kort artikel med en film, men med gammal information. 

Aftonbladet

Allas Veckotidning med Kerstin Bergström. 

Smålandstidningen med Eva Sundell. 

Östra Småland

Intervju med Eva i P4 Jönköping

VK.

ICA-Kuriren

Omni

SVT Nyheter, med en förkortad version av intervjun med Peter Pluntky. 

Feber


Falu-Kuriren hade en trekvarts-artikel på baksidan i gårdagens blad som min bror skickade upp (tillagt senare förstås, då datumet för tidningen var igår).



Av Katti - 4 mars 2019 22:11

Har varit upptagen en stor del av dagen men mobilen har plingat med meddelanden och nyhetspingar. Till slut fick jag tid att lyfta den o läsa. Luke Perry är död. Meeen då. Han är två år yngre än jag. Var två år yngre än jag. Han fick en stroke häromdagen och tog sig inte igenom den, utan avled idag. 

Det här är det närmaste jag kommit honom, förutom i teverutan då, som bland annat Dylan i Beverly Hills 90210. Han är också med i nya serien Riverdale, som är en väldigt omgjord version av Acke-serierna. Har inte sett nåt av den serien än, men den ligger på min bucket-list. 


I kölvattnet av Beverly Hills 90210 gjordes några dockor av Mattel med fem av karaktärerna i serien, Dylan en av dem. Jag har haft några Dylandockor av varierad kvalitet, men har en (lös) i kartong. Han har varit på display hos förra ägaren. Kartongen har lite att önska, men Dylan själv är OK i skicket. De lösa jag har (haft) har alla möjliga fel. 


Hur som haver. Dockan är rätt lik Dylan/sin unga version av Luke Perry. 

 #1574 Beverly Hills 90210 Dylan, 1991


Vila i frid. 


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards