Kattis Dockor

Alla inlägg den 28 april 2017

Av Katti - 28 april 2017 00:30

Som sagt, Shillman gjorde en hel del klädset också. Jag har kunnat lägga några fler set till de två jag hade sen tidigare. Om man hittar nån av de här tröjorna lösa, är kardborren oftast jättesliten och sitter knappt ihop. På många av de lösa topparna jag har, sitter bara ena delan av kardborren fast o den andra har släppt. Trådarna är slarvigt ditsydda (*medskickade* som jag brukar säga). Tyget i kläderna är nån form av akryl och kan också bli rätt slitna med tiden. Har nyligen gått igenom för att leta dubbletter och ser att färgerna kan skilja lite grann. Till synes samma plagg har lite nyansskillnader. En kan gå i lila, medan en annan är mer rosa. Nåja, det är de begagnade kläderna det. Här har vi nu ett gäng orörda, NRFP-set. 


 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

~~~~~~~~~~~~~~~

Baksidan på ett av seten ovan: 

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 28 april 2017 00:15

Kläder med Disneytryck är poppis bland samlare o jag har aldrig kunnat låta bli att köpa nåt med Disneyfigurer på. Eller andra tecknade figurer för den delen. Barbie har haft en serie med Disneytryck, likväl som Familjen Flinta. Steffi Love har haft en serie med Mimmi och en med Hello Kitty. Äldre tillbaks fanns det hela Disneyserier, som jag visat tidigare i bloggen. De man oftast hittar är nog Shillmans kläder, från dockor eller separata set. Dockorna i sig brukar försvinna i den anonyma mängden av kloner. De är lite tråkiga, utan större variation, men kläderna är ju desto roligare. 


Jag har tre Shillmandockor i kartong och topparna har jag sett förr i olika klädloter. Det svåraste är ju att hitta bottendelen till topparna, vare sig det är byxor eller kjolar, då de inte alltid matchar toppen färg- eller materialmässigt. Dockorna verkar ju ha någorlunda matchande garderob :) 


 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
<<< April 2017 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards