Kattis Dockor

Alla inlägg den 19 mars 2023

Av Katti - 19 mars 2023 09:30

EXTRA Fancy ligger inte i den numrerade EXTRA-serien. Jag har velat ha den här tjejen sen dag ett, men hon har legat så långt utanför min budget så jag har inte velat köpa henne. En kompis beslutade sig för att sälja sin lösa docka, så jag slog till. FMP (Fancy Millie Pink) kommer i en rosa lackskapelse, bestående av en snäv klänning med stora rosetter vid höfterna och volangärmar, under en vid långkjol i samma rosa lack. Ett material som brukar spricka med tiden. Strumpbyxorna är rosa med hjärtan och skorna bubbelgumrosa. 

Hennes lugg är omtalad, då den är lång och klippt i ögonlängd, ofta väldigt krokigt och snett. Jag hade nog tur att min är helt OK. Håret är långt, platinablont och uppsatt i en hög hästsvans. Inrotat i nacken/baktill är även ljusrosa slingor. Millies stängda mun är perfekt för henne. 
Smycken och tillbehör.... Hon har flera halsband, en lång kedja med en svart rosett och hänge i guld, en guldig treradiga choker, en vit kedja och en guldkedja med en plakett med EXTRA, ett tvåradigt/eller två st pärlarmband i vitt, och stora guldringar i öronen. Handväskan är rund, rosa med spegel på ena sidan med ett pärlhandtag. I boxen finns även en vit pärlchoker och ett par "katt"-glasögon med pärlbågar och en parfymflaska.

Husdjuret är en rosa toypoodle med glasögon i formen av guldfärgade stjärnor. 

Lånade bilder av henne i kartong för att visa hur hon såg ut som ny. 


HHN12 Barbie EXTRA Fancy, ©2021

Asst. HHN11

 -

Asnikte: ©2015 Millie Closed Mouth 


 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 19 mars 2023 09:15

EXTRA 13 är en av de mindre utmärkande dockorna i serien. En söt Goddess med svart hår och rosa slingor. 13 är kurvig och har en sportig laméklänning i rosa metallic med långa fransar utanpå ett par svarta cykelbyxor. På bröstet är tryckt Malibu 59. Hon bär en något överdimensionerad jacka i rutmönster i två blå toner. Skorna är ett par sandfärgade kängor. Hennes smycken och tillbehör är en gigantisk guldkedjechoker, stora silverringar i öronen, enttrosa hårband som armband, en extra guldkedja med en stjärna, en klocka i rosa jelly, en rosa ringchoker, ett par svarta glasögon med eldsflammor i glasen (lätt att se genom dem!), en handväska i formen av en orange basketboll och en gigantisk badring i formen av en rosa munk med strössel. Husdjuret är en chihuahua med sotgrå glasögon. 

Boxdekorationen är en basketboll, fylld med silverstjärnor. 


HDJ46 EXTRA 13, ©2021

Asst. GRN27

 -

Ansikte: ©1998 Goddess 


 -

 -

 

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 19 mars 2023 08:45

EXTRA Barbie #6 är en Millie med stängd mun och rotat hår i en blålila nyans. Hon kommer i rosa denimkläder med hjärtetryck, ett par shorts och en jacka med fluffiga "päls"-ärmar. Kring halsen hänger en tjock "silver"-kedja med berlocker, oversized. Ett par blå hjärtglasögon, en pärlemorvit väska, en handväska i formen av en glasstrut, följer med som extra. I öronen sitter ett par stora "pärlringar" i vitt. Hennes överdimensionerade "silver"-ring utgörs av hennes namn/logo. Kring halsen sitter en pärlchoker, utanpå jackan en tjock silverkedja med berlocker och hon bär ett silverpärlarmband. Skorna är högklackade. 

Boxdekorationen är ett hjärta fyllt med glitterstjärnor. Hennes husdjur är en biffig hund med blå mössa. 


GXF08 EXTRA 6, ©2020

Asst. GRN27


 -

 -

Ansikte: ©2015 Closed Mouth Millie


 -

 

 -

 -

Hennes halsbandsberlock i "silver" är vänd i boxen, så man ser inte ens vad den föreställer. 

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards