Kattis Dockor

Alla inlägg den 7 januari 2022

Av Katti - 7 januari 2022 22:26

Insåg när jag gjorde inlägget om Brooklyn tidigare idag, att hon har en ny kroppstyp jag inte sett innan. Den är mycket mer muskulös än någon vi sett innan. Vet inte om det är de facto denna Mattel kallar "athlet" men den jag vet kallats det, kom med Fashionistas för ett par år sen och är betydligt rakare i profilen. Den här är som en välbyggd dansare. Muskulösa armar och ben. Definierade magmuskler. Nu hittade jag inte nån av mina Fashionistas-atleter för att kunna göra en jämförelse, utan det fick bli med en äldre Fashinistaskropp av samma typ. Samma raka och samma böjda arm och platta fötter. 


Fashionistas Barbie ©2013 vs Brooklyn ©2020

 -

 -

 Brooklyn har mindre bröst, men tydligare muskulatur och inte lika markerad midja. 

 -

 Låren är betydligt tjockare och mer muskulösa på Brooklyns 2020-kropp än den gamla 2013-modellen. 

 -

 Underbenen är bredare/"starkare". Knäna något omgjorda med snygga knäskålar. 

 -

 Armarna har definitivt mer muskler än den vanliga Fashionistas-dockan. Halsen är mer definierad. 

 -

©2020

Av Katti - 7 januari 2022 20:00

Köpte EXTRA 10 som en extra julklapp från mig till mig. Hon har ett stort, brett rosa leende till sitt galet sockervaddsrosa hår i afroflätor. Folk förfasade sig över färg-o-matchningen i hennes kläder när de första bilderna på nya omgången släpptes. Orange o grönt i en salig röra. Till rosa hår. Jag tror att EXTRAs alla galna sammansättningar tagit udden av henne. Jag gillar't. Ansiktet är Alecs med det breda leendet. Extra 10 är färgad med gulbruna ögon. De snäva byxorna med muddar nertill är sydda i samma orange, blommiga tyg som den korta topen man anar under hennes gröna jacka med annat blommönster. Skorna är höga, rosa rempumps. Smyckena består av ett par guldringar i vriden modell, en guldkedja kring halsen med en visselpipa och en bred kedjechoker, ett silverfärgat dropphalsband, en syrénlila klocka och ett par svarta kattglasögon, den supersmala modellen. En handväska i syrénlila med blomsticker i handen. Hennes husdjur är en chinchilla med svarta glasögon och ett DJ-bås i lila. 

Boxdekorationen är en vinylskiva med ett par noter och glitterstjärnor. 


GXF09 Extra 10, ©2020

Asst. GRN27

 -

 

 -

 -

Ansikte: ©2016 Alec


 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 7 januari 2022 19:30

Extra nummer 9 kommer i en regnbågsfärgad klänning i laméjersey och tryck över hela framsidan: SHINE BRIGHT LIKE THE STARS. Barbie har Violets ansikte med skrattgropar. Hennes hår är nougatbrunt och uppsatt med ett gäng hårspännen med olika figurer och ord medan det är rakat på högra sidan (med brun flock). Hon har stora silverringar i öronen med stjärnor. Under klänningen bär hon en vit t-shirt och utanpå en långärmad jacka sydd av ljusblå tyll i många volanglager. Hennes skor är ett par vita sportskor med platå. Accessoirerna är en "pianoväska" av handledsmodell i våg, som vi sett med Fashionistas för några år sen, vit med tangenter i vitt och svart. Ett par stjärnformade glasögon i genomskinlig gul plast och åp¨baksidan syns en choker med spännen i samma gula plast, men jag ser den inte i boxen. Kanske den ligger under t-shirtens halsringning?
Extra 9s husdjur är en krokodil med SWEET i hela munnen och den kommer med en rosa klubba. 
Boxdekorationen är en regnbågsfärgad klubba med glitterstjärnor. 


 GYJ79 Extra 9, ©2020

Asst. GRN27

 -

 

 -

 -

Ansikte: ©2018 Violet/Dimples

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 7 januari 2022 19:18

Barbie lämnade Malibu för att resa till New York, där hon träffade... Barbie! I serien Big City Big Dreams möter Barbie sin svarta motsvarighet. Denna Barbie går under namnet Brooklyn. Brooklyn Barbie fick ett eget ansikte med stor mun och bred näsa. Hon har målade babyhår och miniflätor uppsatt i en knut mitt på huvudet och söta fräknar på näsan och kinder. Tjejerna spelar musik och kommer med en varsin gitarr och mikrofon i ett set (med ljudfunktion). Det här är "ekonomiversionen" utan tillbehör och funktioner. Nog så dyr i Sverige. 
Brooklyn har en ny kroppstyp, märkt ©2020. Den har små bröst, något kurvig midja, lite större rumpa och muskulösa ben. Även armarna är mer muskulösa än andra Barbiedockor. Hon har en dansares kropp. Vet inte vad Mattel kallar denna. 

 

GXT04 Brooklyn Barbie, ©2020

Big City Big Dreams

 -

 -

 -

 

 -

 -

 -

 -

 -

-

Ansikte: ©2020 Brooklyn 
Kropp: ©2020 'dancer'
Armar: Muskulösa, höger rak, vänster böjd
Fötter: Platta

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards