Senaste inläggen

Av Katti - 2 november 2020 20:56

Tar en av de nyare Kendockorna direkt. Ombre. Hans tenniströja är tryckt i ombre från vitt till blått - eller tvärtom. Kragen är vit. Till det bär han ett par vita shorts och ett par orange sneakers. Ken är blond och solbränd och hans vackra solbränna står verkligen ut med tenniströjan och de vita shortsen. 

I den här serien har Ken tappat sitt egennamn och han är bara en anonym Fashionista. 


 

GVD12 Fashionistas 129, ©2019 

 

 

-

 -

 -

 -

 -

-

Av Katti - 2 november 2020 20:42

Till slut hittade han hem till mig, Fashionistas Ken No 4, Floral Tee. Killarna hette fortfarande Ken under första omgången i de svartvita boxarna. Mattel har ingen ordning på numreringen på de första dockorna. Enligt mina uppgifter har denna nummer 2, men på kartongerna står det 4. Fashionistas nummer 4 är i sin tur en blond Ken med grönrutig skjorta... Inte undra på att det är omöjligt att hålla isär dem. I min lista har denna nummer 2, efter Ken med den blå tröjan - som i min kartong har nummer 1. *skakar på huvudet*
Hur som helst. Fashionistas Ken kallas Floral Tee, givetvis tack vare hans blommiga tröja. Till den bär han ett par gröna denimshorts och beige skor. Köpte min docka utan, men hade turen att hitta ett par i en sökning. 


 

DGY68 Fashionistas Ken 2 (4) - Floral Tee, ©2015 

 

Av Katti - 4 oktober 2020 18:30

Tokyo 2020 Barbie Skateboarding. Dockan är en Curvy och troligtvis samma typ av artikulation som de andra dockorna, dvs den enkla sportkroppen, med den nya knäleden. Jag letade länge och funderade ännu längre innan jag bestämde mig för att klicka hem den här tjejen på vinst och förlust. Ansiktet kan ju sitta lite hur som helst på dem, men det är helt OK - förutom pixeleringen som verkar omöjlig att komma ifrån idag.

"Skateboarding" är blek, har väldigt ljus hy och är klädd i ett par tajta knälånga byxor som ser ut som denim, fast stretch då, till en orange top. Knäskydd täcker knälederna och rosa skydd kring handlederna. Hjälmen är rosa, liksom hennes skateboard. Skorna är karamellcerise. T-shirten med Tokyo2020-loggan följer givetvis också med. 


 GJL76 Tokyo 2020 - Skateboarding

Asst. GJL73

Barbie You Can Be Anything

 -

Ansikte: Alec

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

Av Katti - 4 oktober 2020 18:15

Tokyo 2020 - Surfing. Är det ocksaå en OS-gren? Sommar-OS har så många suspekta sporter man inte vet något om, men har vintersporten snowboardtävlingar så har väl även sommarsporten nån vattendito. Dockan i sig stod på önskelistan för sin mörka hudton och artikulations skull, definitivt inte för hennes ansikte. Eller jo. Ansiktet i sig må vara, men det där påklistrade ansiktet Mattel ger sin dockor idag gör att hennes mun ser helt felmålad ut. O sen färgen... Ge henne en naturlig färg i stället! Vem fan målar läpparna när man ska ge sig ut på vatten och surfa runt i höga vågor? Jag kanske luras, men jag tror hon är Tall och har den nya typen av Fashionistas-kropp. Kanske dumt att kalla den Fashionistas, då vi sällan ser nån av dem faktiskt få någon som helst artikulation. Snarare är det Mattels nya "sportkropp" till Barbie o Co. Som bara är Barbie, allihop. Vansinnigt ful finish har de i alla fall, med halva låret i blank plast och resten av benet i matt plast. 

"Surfing" har en dräkt i rosa och aprikos med vita inslag, som matchar surfbrädan. T-shirten med Tokyo2020-loggan följer med alla dockor. Guldmedaljen är redan bärgad. 


GJL78 Tokyo 2020 - Surfing
Asst. GJL73

Barbie You Can Be Anything

 -

Ansikte: 'albino

 -

 -

 -

Av Katti - 4 oktober 2020 18:00

Den första av Tokyo 2020-dockorna jag valde att köpa var karatetjejen, mest för hennes vackra ansiktes skull. Hon har en asiatisk look över sitt, annars solbrända ansikte och det gyllenblonda håret. Eftersom inga av mina dockor är deboxade kan jag inte svära på vilken typ av kropp de har, men troligtvis har de alla samma typ av artikulation och då är det den nya Fashionistas-kroppen, med en led i knän och armbågar, plus handleder. 

"Karate" kommer med vit karatedräkt och svart bälte. Då jag inte är nån sensei kan jag inte säga hur naturtroget de tagit hennes kläder. Tycker mest det ser ut som något man drar på sig i ett spa, men det är jag det... 

Alla dockorna kommer med t-shirten med Tokyo2000-logon. 


GJL74 Tokyo 2020 - Karate, ©2019
Asst. GJL73
Barbie You Can Be Anything

 -

Ansikte: Daya 

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

Av Katti - 2 oktober 2020 23:39

Olympiaden som inte blev av. Tokyos Sommar-OS 2020. Mattel gjorde i alla fall fem Barbiedockor till olympiaden. Jag har tre av dem. Har inte bestämt om jag ska försöka få tag i de kvarvarande ännu, eller nöja mig med de tre jag har. De kommer att få sitt eget inlägg, de tre jag har :) 
Har inte bestämt mig om baseball-spelaren ska få flytta hit - eller bergsklättraren. Sen när är bergsklättring en OS-gren?? Baseball må vara, för det är en älskad amerikansk sport, men bergsklättring? Förutom sporten i sig, är de de tråkigaste dockorna i serien, "Millie" och "Teresa". De andra är definitivt mer intressanta, även om Mattels på senare år, trista stickers-ansikten gör det svårt att tycka om det mesta. 


Bilderna nedan är Mattels officiella. Här är de två jag inte har - till vänster och höger: 

-

-

Av Katti - 23 september 2020 13:47

Blir lite tjatigt, men om någon kommer hit och undrar, är Kellysektionen under flytt. Jag har tagit bort alla inlägg härifrån som är färdiga i nya bloggen, dedikerad endast till Kelly med vänner. Jag vill kunna visa upp annat här och kunna dela in smådockorna bättre så allt eftersom det blir klart, försvinner inläggen härifrån och länkarna tas bort ur listan. Den lämnas dock, som referens. Referenser är alltid bra att ha och Kelly är ju en del av min stora samling och därför har den fortfarande sin givna plats här i bloggen. 


Nog om detta. Snart ska jag dela med mig av annat, som får ta plats här :) Potterdockor, Fashionistas. Poppy. Lite ditten och datten. Nya Sideshow-dockor jag fått hem, men inte haft tid att göra något med, pga Kelly. 


Kommer en massa nytt som jag ser fram emot att försöka få tag i. Barbie Extra. Kendockor i en flirt med gamla dockor. Nya ansikten. Mycket skoj! 

Stay tuned. 

Av Katti - 28 augusti 2020 12:49

En av de mest efterlängtade karaktärerna bland alla Mattels Potterdockor är Snape. Professor Snape. Severus Snape. Min docka har lite svart ludd under ögat som jag fått redigera bort i närbilderna. Struntade i det i boxfotot så man kan ana det. Jag har Star Aces version av Snape också sen nån vecka tillbaks och även om jag föredrar deras version i kläder och det rotade håret, måste jag säga att Mattel fångat Alan Rickman i rollen som den plågade Trolldrycks-läraren. Mattels version har inte alla de knappar som Rickman förhandlade fram att Snape skulle ha, men han har den überlånga skjortan, eller illusionen av långa ärmar, under den mörka rocken med alla (saknade) knappar. Det har Star Ace helt missat, men de har fler knappar (bilder/inlägg kommer senare, närbild finns dock längst ner i detta inlägg). 


 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

 -

-

~~~~~~~~~~~~~~~~ 

My Favorite Movie Series
SA0081 Severus Snape 2.0, ©2019

StarAce


-

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2021
>>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish?

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se