Senaste inläggen

Av Katti - 30 december 2017 17:07

En cool tjej med mintgröna slingor i håret. Overall Awesome är ett lika coolt namn. Den här tjejen är en påtåfotstjej klädd i en enkel hängselklänning i "denim" utanpå en söt holkärmad top i aprikos o vita ränder. Hon bär ett par matchande aprikosa skor med höga klackar. Jättesöta, den klumpiga klacken till trots. Barbie är solbränd och har fått Raquelles ansikte från 2010. Hon är så vansinnigt söt! Var lite av o på vad gäller henne, men jag gillar henne! Skarpt! Hon ÄR helt enkelt awesome. Overall Awesome. 


 

FJF37 Fashionistas Barbie 72 - Overall Awesome, 2017


 Läcker mintgrön slinga, i det annars bruna håret, uppsatt i en hög hästsvans. 

 -

Vad som är omöjligt att se i det ljus jag har vintertid, är att glasögonen är silverfärgade. 


Jättesöta skor i aprikost med ett stilistiskt blommönster baktill. 


-

Av Katti - 30 december 2017 15:22

För att återgå till dockorna. Det här är tjejen som tappade en sko i flytten till mig. Teddy Bear Flair kallas hon av uppenbarliga skäl. Dockan hör till 2018 års kull (copyrightmärkt 2017). Hon är en ganska blekhyad tjej, med svart hår och Skippers ansikte. Hon har mandelformade ögon och ger överlag ett asiatiskt intryck. Jag är galet irriterad att hennes ena känga försvann. 


Hennes hår är rotat lågt i pannan och gör hennes ansikte runt, vilket blir speciellt tydligt med Skipper-huvudet. Hon bär en röd tröja med nalletryck och texten Girls RULE till en "omlottkjol" i guldlamé. "Omlotten" är sydd så det är ett stycke. Hon bär ett guldarmband i formen av en bred pansarlänk. Allt avslutas med ett par (eller en enda här då) svarta, grovsulade och högklackade boots med "snörning". 


 

FJF36 Fashionistas Barbie #71 - Teddy Bear Flair, 2017


Hon har fått en ful fläck vid näsroten på sin högra sida (vänster i bild). Nåt spill vid screentrycket igen. 


Nallen bär ett stort halsband som säger: Girls RULE


 -

Gaahhh, behöver en känga till.... :( 

Av Katti - 30 december 2017 13:32

Sitter o funderar såhär på årets näst sista dag, om jag ska idas dela fler bilder före nyår. Har lite smått börjat jobba med de senaste inköpen men tiden har inte funnits för att slutföra det helt. Igår hämtade jag ut tre kartonger från Amazon (de skickar dem eftersom de får in dem, utan extra kostnad, men jäkligt onödigt när de går iväg samma dag kanmantycka). En av lådorna var jättefin och lite tyngre än de andra två, som båda var helt hoptryckta längs ena långsidan. Hörde att det skramlade i en av dem. Otålig som jag för ovanlighetens skull var, o medan jag väntade på dottern öppnade jag boxen i bilen o insåg snabbt att det var ett korkat beslut. Kikade som hastigast i den lådan när jag hämtade ut paketen o såg vilken docka det var, en tall asiatisk Skipper. Tog henne ur shippern i bilen o hela hennes box var hopklämd och plasten trasig. Inte nog med det. En sko saknades. MÅSTE ha varit det som skramlade i kartongen innan jag öppnade, men var den skon i så fall tog vägen vete fasen. En inte helt vanlig sko, till en välvd på-tå-fot på en tall-docka.... Vi som får så väldigt mycket kläd- o skoset till Sverige... Not. Det är andra skon min bil äter upp. O nu är det för kallt för att gå dit o spana. Får vänta till våren. Ramlade den ur i bilen, ligger den nog kvar där.

Men jäkligt irriterande att de inte kan paketera ordentligt. De tre kartongerna var lika stora men två hade alltså bara en docka medan den tredje kartongen hade tre lådor, nä, två. De behöver nån form av skydd. Att det skiljer så enormt?!? Sen kan dockorna ligga i en större kartong med packning enligt konstens alla regler, men inte tillräckligt för den ser ut att ha gått igenom en mangel. Ska det vara såhär?? Det här är en låda jag fick tidigare, med en totalt smashad dockbox i, fast hans skor var intakta i alla fall: Ska se om jag hinner få ihop ett fotoinlägg med dockor senare. 

Av Katti - 24 december 2017 12:15

En liten bonus idag: 


Chelsea juldockor från 2015/2016

CMM25 Santa, CMM26 Christmas Tree, CMM27 Snowman

alla märkta 2015


URtråkiga med målade överdelar och en enkel kjol, men söta på sitt vis. De har fina skor i alla fall! 

Av Katti - 24 december 2017 12:00

Vi öppnar sista luckan i årets kalender och hittar där bakom en docka från svunnen tid. Från mitten av nittiotalet när håret var ultrablont, lockigt och enormt. Barbie är del av The Winter Princess Collection som gavs ut under 90-talet. Barbie är som en dröm i polkarandigt siden, mörkröd sammet och vit päls med guldblommor. Hon har blå ögon och julröda läppar, redo att fira jul med oss alla. #13598 Peppermint Princess Barbie, 1994


In the Kingdom of Winter, she reigns in Beauty

 -

 -


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~


Så från mig och mina dockor, önskas Du en riktigt


GOD JUL! 


Av Katti - 23 december 2017 12:00

Bakom lucka 23 hittar vi en liten bukett Chelsea-dockor med jultema. 


Y1192 Miss Santa, Y1194 Elf

Target Holiday Chelsea Asst. Y1191, 2012

 -

-

Av Katti - 22 december 2017 12:00

Apropå gårdagens lucka, här är Chelsea ur julfilmen: 


V7004 Chelsea, A Perfect Christmas, 2010

DVD-tie-in


 -

 -

-

Av Katti - 21 december 2017 12:00

Lite julfilmer är väl aldrig fel, så bakom lucka 21 döljer sig en box med tre filmer med jultema där Barbie har huvudrollen. Jag hade inte två av de här filmerna och tänkte att boxen kunde ju vara bra, trots att Nötknäpparen fanns med. En perfekt jul, är det där Chelsea gör entré in i Barbies Dreamhouse? Det är i nån av julfilmerna i alla fall. 


Boxen innehåller "3 magiska filmer": Nötknäpparen, Julsaga och En perfekt jul. Har ännu inte hunnit se någon av dem och jag har ju inte jullov som många andra, så det får bli när tillfälle ges. Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish?

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Följ bloggen

Följ Kattis Dockor med Blogkeen
Följ Kattis Dockor med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se