Kattis Dockor

Alla inlägg under mars 2017

Av Katti - 23 mars 2017 11:16

Har fått hem två dockor från min långa önskelista och fotograferade dem lite snabbt när de kom. Tyvärr var det ju inte huvudkaraktären i serien, Jamila men killen jag köpte dem från hade i alla fall två av hennes vänner. Simba tillverkade de här och sålde dem via en arabisk filial i Förenade Arab-Emiraten. De har text på nåt arabiskt språk o jag har alltid gillat dem och velat ha dem alla till min Dolls of the World-samling. Two down. 


Dockorna grundas på Steffi Love och Kevin Love men de har fått sitt alldeles egna intryck. Jamilas väninna Kareema kommer från Egypten medan Jamil är Jamilas arabiska pojkvän. 


~~~~~~~~~~~~~~~


Jakten på Jamila och Sunayana fortsätter. 

 -

-

Av Katti - 19 mars 2017 23:24

Totsy är ett klonmärke med, oftast fina dockor. Kvalitetsmässigt kanske de inte kan jämföras med helt Barbie från samma tid, men de är charmiga och tillverkade i stadig plast. En konkurrent så god som någon. 
Min senaste Totsy är den här indianen. Har ett par killar nånstans som jag måste gräva upp. Jag gillar verkligen den här tjejen. Hon är så söt! Det hade jag aldrig tillstått på nittotalet. Då var det bara Barbie som gällde. 


Hon har väldigt korta byxor och jag undrar om de blivit klippta, eller om det bara är så att de skulle vara lättare att få ner i skorna, som jag inte har. Antar att hon kom med mockasiner av något slag, kanske stövelhöga. Måste försöka få tag i några olika tyger av fuskskinnskaraktär så kanske man kan sy lite mockasiner åt alla tjejerna. Det ser så fånigt ut när de är barfota allihop. 

Inte helt symmetrisk i ögonen, men who cares? Jag gillar henne!


 ~~~~~~~~~~~~~~~


Plockade ut några av mina favoritindianer och gav dem kläder - åsså Pocahontastrillingarna. Jag har fler Pocahontas, Mattel's Disneyversion. Från tiden när dockor var dockor. 

Av Katti - 19 mars 2017 15:34

ÄNTLIGEN! Äntligen har jag fått hem min Monster High Zomby Gaga. Vilken fantastiskt härlig docka! Kaxig. Snygg. Monstruös. Zombie (gillar inte zombies sådär översvallande mycket, men en del slinker igenom filtret). Så jäkla läcker. Dockan är inspirerad av Zombie Boy


FCD09 Monster High - Zomby Gaga, 2016

Born This Way Foundation

Empowering Youth • Inspiring Bravery

 -

 -

 -

 -

 

-

-

Av Katti - 16 mars 2017 11:42

Integrity släppte nyheten om backupkroppar tidigare i vinter och när de släpptes till försäljning passade jag på att köpa Flame också. Jag har spanat lite på henne sen hon började säljas men har inte riktigt kommit till skott. Med årsbonusen blev det lite billigare så hon fick följa med den här gången. Hennes flammande röda hår har tilltalat mig, liksom hennes ansikte, Jasper. Kanske inte så mycket hennes sotiga ögon, men hon är så läcker. ITBE är ju deras "ekonomiversion" av dockorna. Integrity Toys Basic Edition. Inte en massa extra, i formen av snygga väskor eller vackra/häftiga smycken, bara ett par enkla svarta skor följer med. Och en välsydd klänning. Måste rota fram min Shimmering Copper Isha också, så hon kan göra Flame sällskap i stället för att ligga undangömd i en kartong på vinden. 


 

15046 ITBE Flame

 -

 -

 -

 -

 -

 

 -

 -

-

Av Katti - 15 mars 2017 23:13

En liten vinglös fé hittade oförhappandes en mössa.... hahahahahaaaa! Det är egentligen en virkad klänning som följde med några andra smådockor. Visst blev hon snygg? Hehehehheee. 


 -

-

Av Katti - 15 mars 2017 20:46

Det var namnet som gjorde att hon fastnade i mitt medvetande och klickades hem. Polinesia. Inte så mycket "Dolls of the World" över henne kanske, men hon passar på en strand nånstans i Polynesiens örike. Eftersom den är helt oöppnad kan jag inte säga nåt om vad tidningen innehåller, men det kanske är lite som Barbie Discovers the World. 

Det här är en italiensk special, som synes. Den är märkt 2002. 


 -

 -

 -

-

Av Katti - 15 mars 2017 19:29

OK, det laddar visst inte alls idag. Hemsidan vill inte ladda. Crosswinds vill inte ladda. Nåt måste ha hänt med deras servrar. Hoppas bara att det inte är långvarit utan att det löser sig snart. Skulle öppna en sida på gamla hemsidan o det ville sig inte alls. Gick tillbaks till nya sidan o öppande ett par sidor - men de ligger ju i cashen o öppnade därför. Så fort jag försöker öppna en sida jag inte varit in på på länge, tar det stopp. Nåja, detta ligger utanför min kontroll så det är bara att avvakta. 

Av Katti - 15 mars 2017 00:03

O apropå klatschiga vårfärger.... hahahahahaha. O en monstruös varelse till det. Marisol Coxi, utbytesstudenten som kom till Monster High. Jag är urdålig på deras historia och bakgrund men dockorna i just den här serien är utbytesstudenter, Monster Exchange. Marisol Coxi är dotter till Bigfoot - o man kan nästan ana det, med hennes gigantiska fötter! 


Just nu sitter hon intill mig på datortornets kant o ser så vacker ut som bara hon kan. 


Missade henne med en hårsmån när hon såldes ut på COOP i fjol sommar o jag grämer mig över det! Näst bäst är ju att hitta henne bättre begagnad, som här, men hon saknar givetvis lite saker, som sin snygga jacka och ett giftgrönt litet plasthattsdiadem och en likaledes giftgrön väska till det.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards