Kattis Dockor

Alla inlägg under februari 2017

Av Katti - 2 februari 2017 11:43

Jag har fått hem min allra första Tyler - förhoppningsvis den enda. Ska inte ge mig in i det här också, men jag har alltid varit nyfiken på dem o velat se hur de ter sig tillsammans med mina andra dockor. Har ju sett henne hos kompisar men inte riktigt studerat dem, de här sextontummarna. Får se hur länge Tyler stannar hos mig. 


Tyler här är rödhårig och det gjorde att jag bestämde mig för henne. Dessutom kom hon klädd... Ehhh, nåja. Hon bär en svart teddy till ett par hudfärgade strumpbyxor och ett par svarta skor. O det, tillsammans med det röda håret gjorde att jag bestämde mig att jag ville ha henne och fick köpa henne. Var på stan häromdagen o köpte lite tyger som kanske, kanske inte ska bli nåt att klä dem i. Min stackars symaskin har stått oanvänd i åratal. I alla fall för tillverkning. För lagning har den fått komma fram nån gång, men det är långt mellan gångerna. När barnen var små gick den varm. Sydde mycket kläder. Samlar ju mönster också så jag har en del till Tyler - och fick dessutom med några till henne. Om de går att använda till tygerna jag köpte, vet jag inte. Vi får se. Annars skickar jag dem väl till Helena då, för att se vad hon kan hitta på :) 


TW 0404 Ready-to-Wear Saucy Glamour Tyler Wentworth

Lång och ståtlig är hon, Tyler.


Jämfört med en "Barbiedocka", här Amazing Nails Kayla. 


Hon är kortare än Mattels Supersize-dockor.


Slutligen, klänningen Helena sände mig. Lät hennes teddy sticka upp lite. Hon heter ju "Saucy Glamour"... 


Tyler Wentworth tillverkades av Tonner under några år, 1999-2010. Tonner har specialiserat sig på större modedockor. Många av dem har kommit och gått och nu har Tonner bytt inriktning igen - och namn om jag inte missminner mig helt. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards