Kattis Dockor

Alla inlägg under februari 2015

Av Katti - 23 februari 2015 14:15

S står för Serafina. Eller? Egentligen är det Sindy men min diva har fått sin egen prinsessäng. Hon ska få nya sängkläder för det där babyblå setet som hör till Sindy är inte hennes grej. Alls. 




Av Katti - 23 februari 2015 13:30


Ett litet kliv in i fotoarkiven. Köpte det här setet för ett par år sen. Har sett många bilder av olika set, de fanns i flera olika färgsammansättningar, där stolar, bord och tillbehör var i andra färger än mina. Grönt eller rött. Minns inte alla färger jag sett.  


Tror att det saknas några delar till det här campingsetet, som stekpanna och gryta. Vattenspann, tallrikar o annat. Men elden finns med och kaffepannan. Den som haft setet innan har klistrat fast alla lösa små stickers på tält och sovsäck. 

Av Katti - 22 februari 2015 00:45

En kvintett fotomodeller. I bilden saknas ett par av mina mörka tjejer, men jag samlade i alla fall ihop fem av dem. 


Top Model Nikki (ansikte: Nichelle)
Best Model, On Location Milan (ansikte: Lara)
Model of the Moment, Urban Hipster Nichelle (ansikte: Nichelle)
Dallas Cowboys Cheerleader Barbie AA (ansikte: Goddess)
Generations of Dreams Barbie AA (ansikte: Lara)

 



The LOOK bronze Mbili och Top Model Hair Wear Nikki har här gjort sällskap med de andra divorna. 


Av Katti - 22 februari 2015 00:30


Testade en av de nya klänningarna på Top Model Nikki, som är lite rufsig efter resan från USA - som företogs tillsammans med kläderna hon bär. En Model Muse-kropp som Nikki har gör inte klänningen full rättvisa. Den är sydd för att passa BellyButton-kropparna, dvs de nya Style/Fashionistasdockorna, inte de trådsmala fotomodellerna. Färgerna passar henne utmärkt så hon fick det bli. 






Skorna vet jag inte vad jag ska tycka om.... 


Av Katti - 22 februari 2015 00:15



       

Av Katti - 21 februari 2015 09:30


En av leksaksbutikerna i Narvik ('min') hade fått in lite av årets nya kläder. Fem av de små seten och fyra av de lite större, karriärseten. De kostade bara 69 kronor för de små o något lite dyrare, 129 för de större seten. Som tur är får jag de här genom vänner i USA och har redan fått några av dem. Fast nä, egentligen inga av exakt de här. Ett mellanting mellan dem! Billiga på WalMart. Någorlunda i alla fall. Av de här, väntar jag framför allt på att få den svartvita klänningen med rosa band. 



Karriärer: 

En brandman (nähää??), en skridskoprinsessa och en bagare. Det sista är något halvnytt i alla fall. O klart Barbie har en rosa hjälm som brandman! Ska nog köpa kock/bagarsetet. Kanske brandsetet också för de där bootsen tror jag Ruth skulle gilla. 


~~~~~~~~~~~~ 


Här är en binge kläder - som antagligen kommer att vara lättast att få tag i, via Toys'r Us - vilket vi inte har i närheten av där jag bor. Eller så får man betala 249 spänn för seten i den lokala stor-COOP-butiken. De finns i USA för en prislapp av nånstans mellan 10 o 12 dollar. När de kom ut köpte folk dem för SJU dollar. *suck* 

Jag är inte helt begeistrad i alla kläderna i alla seten men de här är i alla fall mer upphetsande än många kläder dockorna kommer med. Hoppas få tag i några i alla fall. 



Av Katti - 21 februari 2015 00:30

O apropå katter.... Skulle fota tre av mina tjejer o då jag inte har studion klar, ställde jag dem på (den halkiga) stolen som jag brukar... Då kommer Luna spatserandes o börjar snoka. 


-

Dockorna ser ut som om de tittar på Luna, men de ser inte helt förskräckta ut. Dock blev Luna skrämd när hon la sig på stolen o dockorna betsämde sig för att fly fältet o halkade av stolen. Då flög hon därifrån... 

-

"She's got the LOOK!" 


Av Katti - 20 februari 2015 23:30

Jag samlar inte direkt Monster High ('her famous last words'). Det finns uppsjöar av karaktärer och figurer och versioner därav. En av de mest efterlängtade dockorna var Catty Noir som släpptes som det årets Fredag den 13e-docka. Hon är svart. En svart katt. Dotter till varkatter. Chockrosa hår i två nyanser - och givetvis klädd i rosa o silver. En krossad spegel och glas är genomgående temat för henne och hon har siffran 13 tryckt på klänningslivet. 


 Jag har en skandinavisk box med text på svenska, finska, danska och norska. 


 (fotad genom plasten)


-

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

I den andra versionen av Catty Noir är hon en vanlig skolelev. Hon har lämnat musiklivet bakom sig (enligt texten på Fredag den 13e-boxen)




 

Så småningom ska jag försöka få tag i åtminstone en av varje karaktär av just katterna i Monster High, och en o annan av de andra som faller mig på läppen. Har några av tjejerna med rosa hår... Mattel vräker ut såna enorma mängder av dessa varje år, att jag inte förstår hur folk hinner med! 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards