Kattis Dockor

Alla inlägg under juni 2013

Av Katti - 2 juni 2013 20:57


Kitty fick lite nya leksaker häromda'n... Hon spanade in Sylvanianernas prylar och fastnade för en hängmatta att loja i... Hon skulle även prompt ha trädgårdsgungan fast den var lite för liten för henne. Den passar bättre till tvååriga Nikki och gänget. Men vem är jag att säga nej? 


Med en mugg varm choklad under hängmattan ligger Kitty o slappar med en alldeles egen laptop i knät. Rosa förstås. Vad annars? Jag vill också ha en rosa dator! 


Du är lite för stor för den gungan... Nåja. Barn är barn. 


Här hittade Kitty nåt kul! En alldeles egen garderob med spegel med fina blommor runt om! Men hallå! Den är ju trasig! Den har ju hål upptill. Varfördeeedå?? Det är ju bara en fuskgarderob. I hålet ska en kamera sitta. En kamera som sitter på en iPhone. 

Av Katti - 1 juni 2013 22:00

Hittade några Eviboxar med kul tillbehör. Evi är inte så vansinnigt dyr så man kan kosta på sig att köpa dockorna för grejerna som följer med. De här tre tjejerna kommer från två olika serier/år om jag tytt etiketterna på baksidan rätt. Med nåt halvårs mellanrum har de getts ut. Alla lådorna är likadana, med likadana baksidor osv, så de tillhör väl rent tekniskt samma serie antar jag. "Favorites". 


Evi Love Favorites


~ En liten hundvalp med skål, mat och en "brown bag" som här är rosa. Kanske det är Evis lunchmacka? Kanske det är godis till hunden? 

~ En teservis med kanna, muggar, skedar, fat, assietter o bestick - allt i rosa plast. 

~ Åsså den roligaste accessoiren, den rosa laptopen! (med skolarbeten på skärmen) Till den, en rosa handdator och några armringar i pastellfärger. 


Det fanns en docka till men jag minns inte vad hennes tillbehör var. Evi är sitt vanliga bastanta jag - i jämförelse med Kelly o Chelsea och det kan vara svårt att låna ut hennes kläder till de mer finlemmade - och till viss del - mindre Matteldockorna. 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Can't read Swedish? Sorry ♥

Senaste inläggen

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards